Fletno Fest 2024 i Vježba požarnog područja Đurđevac

U suhoj Kataleni održan je 2. po redu Fletno Fest i Vježba Požarnog područja Đurđevac.

U sklopu Fletno Festa održana je pokazna vatrogasna vježba djece i mladeži gdje su djeca vatrogasnog podmlatka DVD Suha Katalena i DVD Sirova Katalena pokazala svoje vještine u vatrogastvu.

Na Fletnofest vatrogasnoj utrci sudjelovalo je 50-ak trkača na stazi dugoj šet kilometara kroz mjesto i vinograde u Suhoj Kataleni.Nakon što su vatrogasci završili utrku uslijedila je vatrogasna vježba PP Đurđevac gdje su osim vatrogasaca iz Đurđevca i DVD Suha Katalena sudjelovali i DVD Kalinovac,DVD Virje,DVD Molve i vatrogasci iz VZO Kloštar Podravski.Na vježbi je demonstrirano gašenje objekta i unutarnja navala te vježba spašavaja u prometu. Na vježbi je sdjelovalo 30-ak vatrogasaca.

Osim vatrogsnih događanja za najmlađe su bili organizirani napuhanci dok su  članovi airsoft kliba Templari prisutnima demostrrali svoje aktivnosti.

Predsjednik VZG Đurđevac Alen Škudar na kraju je svima zahvalio na dolasku i čestitao na postignutim rezultatima,dok su zapovjedik DVD Suha Katalena Vanja Šerepec i Predjsednik Nedeljko Kovačević najbžim trkačima podjelili zaslužene zahvalnice i nagrade.

Vatru gasi brata spasi.

 

 

 

 

 

 

 

Skip to content