In Memorimam

 

Ovim putem prenosimo vijest cijeloj velikoj zajednici vatrogasaca koji su poznavali našeg dugogodišnjeg zaposlenika Đuru Zvonara da je umro nakon teške i kratke bolesti.

Đuro je rođen 1950 godine u Šemovcima i kao član DVD-a Šemovci zapošljava se 1980 godine u tadašnjem Centru za zaštitu od požara općine Đurđevac. Paralelno se obrazuje i stječe profesionalno zanimanje Stručni radnik vatrogasac.  Cijeli svoj radni vijek do mirovine provodi u JVP-u Đurđevac na raznim radnim pozicijama. U zasluženu mirovinu odlazi 2010 godine s odlikovanjima srebrnom plamenicom i vatrogasnom spomenicom za 30 godina rada u vatrogastvu. Kako je u mirovini dočekao i 40 godina rada u dobrovoljnom vatrogastvu DVD Đurđevac u čije je redove preselio nagradio ga je spomenicom za 40 godina rada.

Također, a ne manje bitno je da je i sam Đuro kao istaknuti umjetnik našeg kraja „majstor od dreva“ odlikovao vatrogasce Đurđevca sa svoja dva djela stacionirana ispred zgrade Javne vatrogasne postrojbe Đurđevac, koja ostaju kao podsjetnik na njegove vrijedne ruke i  nakon ove žalosti.

Posljednji ispraćaj biti će 1.travnja u 16 h u Šemovcima.

Iskreno saučešće obitelji i prijateljima.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Skip to content