Izvanredna nabavka nove vatrogasne opreme

 

 

 

Dana 27.05.2022. godine Predsjednik VZG Đurđevac Alen Škudar u Ministarstvu unutarnjih poslova u Zagrebu potpisao je Ugovor o dodjeli bespovratnih financijskih sredstava za operacije koje se financiraju iz Fonda solidarnosti Europske unije za operaciju Sufinanciranja troškova nastalih uslijed potresa.

Financiranje je izvršeno na temelju poziva na dodjelu bespovratnih financijskih sredstava službi spašavanja za potrebe stanovništva nastalih kao posljedica serije potresa počevši od 28. prosinca 2020. godine.

Dva vatrogasca iz područja VZG Đurđevac su temeljem zapovjedi Glavnog vatrogasnog zapovjednika sudjelovali na sanaciji posljedica od potresa na području Sisačko-moslavačke županije .

 Temeljem odrađenih aktivnosti VZG Đurđevac je javljanjem na raspisani poziv ostvario 81.347,75 kn bespovratnih sredstava, a ista će iskoristiti za nabavu vatrogasnih interventnih odijela i opreme koja se koristila na navedenim intervencijama.

Podaci o projektu:

Osnovne informacije o projektu:

Naziv projekta: Sufinanciranje troškova nastalih uslijed potresa –  Đurđevac 2022.-Izvanredna nabavka nove vatrogasne opreme , FSEU.2022.MUP.144

Naziv korisnika: Vatrogasna zajednica grada Đurđevac

Ukupna vrijednost projekta: 81.347,75 kuna

EU sufinanciranje projekta:

81.347,75kuna

Razdoblje provedbe projekta:

  1. travnja 2022. – 30. rujna 2022.

Sadržaj ovog teksta isključiva je odgovornost Javne vatrogasne postrojbe Đurđevac.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Fonda solidarnosti Europske unije.

Skip to content