3.Vatrogasno natjecanje Požarnog Područja Đurđevac

U organizaciji Vatrogasne zajednice Grada Đurđevca u nedjelju, 1. rujna na prostorima ŠRC-a u Đurđevcu održalo se Vatrogasno natjecanje Požarnog područja Đurđevac.

Natjecalo se 30-tak ekipa u svim dobnim kategorijama (djeca, mladež i seniori), odnosno preko 300 vatrogasaca danas je pokazalo svoje umijeće i spretnost u vatrogasnim disciplinama. Najbolje i najspretnije ekipe ostvarile su pravo nastupa na županijskom vatrogasnom natjecanju na kojem im želimo puno uspjeha.

Okupljenima se obratio Goran Matoničkin u ime Vatrogasne zajednice Koprivničko- križevačke županije, Matija Markešić zapovjednik Javne vatrogasne postrojbe Đurđevac, Alen Škudar zamijenik zapovjednika JVP-a Đurđevac i Željko Turbelija predsjednik Vatrogasne zajednice grada Đurđevca te su svim natjecateljima poželjeli puno sreće i uspjeha u natjecanju,

Natjecatelje je došao podržati i gradonačelnik Hrvoje Janči.

-Sve vas lijepo pozdravljam u svoje osobno ime i u ime saborskog zastupnika i predsjednika Gradskog vijeća Željka Lackovića. Drago mi je što smo se okupili u ovako velikom broju danas, Đurđevac je jučer ugostio udomitelje iz cijele Hrvatske, što nije bio slučajno nego je udomiteljstvo na području grada prisutno preko 70 godina. Iako za nas Podravce kažu da smo škrti mi zapravo volimo sve dijeliti i uvijek se posvećujemo humanom i humanitarnom radu, tako smo najbolji po udomiteljstvu, po davanju krvi i po dobrovoljnom vatrogastvu. Zato mi je posebno drago vidjeti da se ovdje okupio veliki broj mladih koji će nastaviti ovu tradiciju i radit će na dobrobit svoje zajednice, a za to neće puno tražiti. Čestitam danas svima na odličnim rezultata i organizatorima na uspješnoj organizaciji- rekao je gradonačelnik Hrvoje Jači.

Konačni rezultati:

U kategoriji djevojčica do 12 godina prvo mjesto osvojila je ekipa Virja, drugo Batinske dok je treće mjesto osvojila ekipa Novo Virje. U kategoriji dječaka do 12 godina prvo mjesto osvojili su Šemovci, drugo Virje te treće Hampovica. U kategoriji muške mladeži najbolje je bilo Virje, drugo je Novo Virje te treći Kalinovac. U kategoriji seniora prvo mjesto osvojilo je Virje, drugo Đurđevac te treće Molve. 

Podmladak muški: 1.DVD Šemovci 1, 2. VZO Novo Virje 2, 3. DVD Hampovica

Mladež muška: 1. DVD Virje, 2. VZO Novo Virje, 3. DVD Kalinovac

Podmladak žene: 1. DVD Virje, 2. DVD Batinske, 3. VZO Novo Virje

Članice A: 1. Đurđevac

Članovi A: 1. DVD Virje, 2.DVD Đurđevac, 3. DVD Molve

Članovi B: 1. DVD Miholjanec, 2. DVD Gornja Šuma, 3. DVD Hampovica

 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Skip to content