Završetak tečaja

U nedjelju 13.veljače 2019. godine završio je ciklus osposobljavanja Vatrogasne Zajednice Grada Đurđevca za vatrogasna zvanja „Vatrogasac”, “Vatrogasac 1.klase”, “Dočasnik” te “Dočasnik 1.klase”.
Planom i programom osposobljavanja za vatrogasna zvanja utvrđen je broj nastavnih sati teorijske i praktične nastave koji je uspješno odrađen  a predavači na tečaju bili su Andrija Puhač, Alen Škudar, Mirko Večerić i Željko turbelija.
Za osposobljavanje je bilo prijavljeno ukupno  54 kandidata.

Nastava je počela 18. siječnja 2019. godina i održavala se petkom, subotom i nedjeljom te je završila 13.veljače 2019.godine. Završni i popravni ispiti održani su 3. i 10.ožujka 2019.godine. na koje je pristupilo ukupno 54 kandidata. Nakon položenih ispita VZG Đurđevac i Požarno područje Đurđevac “bogatije” je  za sedamnaest ispitanih Vatrogasaca, devetnaest Vatrogasaca 1.klase, jedanaest Vatrogasnih Dočasnika te sedam Vatrogasnih dočasnika 1.klase.

Čestitamo kandidatima na uspješnom završetku tečajeva za vatrogasna zvanja te im želimo puno sreće i uspjeha u daljnjem radu.

VZG Đurđevac

Skip to content